raamtekstvoorhuissmalLIn het Voorhuis van de Stadsboerderij zijn er ruimtes ingericht voor uiteenlopend gebruik. In de boerderijkeuken kunnen schoolklassen, bedrijven en particulieren terecht voor lessen en workshops.

De opkamer biedt mogelijkheden voor presentaties en overleg. Deze ruimte is te huur voor vergaderingen, al dan niet met een door Maria Kookt verzorgde lunch.

De sfeervolle tuinkamer is bedoeld voor ontmoeting, ontspanning en studie. Op de verdieping heeft onder andere klassiek homeopathe Marlene Blokhuis haar praktijk (praktijk De Alruin) en in 2016 heeft ook Focus on Human zich daar gevestigd.

focusFocus on Human is een kleinschalige onafhankelijke expertise-organisatie, gespecialiseerd in levensbrede ontwikkelprocessen op het gebied van volwassenen met ADD, ADHD en/of autisme. Met hun toegankelijke no-nonsense manier van werken helpen zij de kwaliteit van mensen met ADD, ADHD en/of autisme te vergroten. Hun werkwijze is niet de eigenheid van de cliënt te willen veranderen. Zij gaan samen met de cliënt en zijn of haar sociale omgeving op ontdekkingstocht naar zijn of haar unieke en passende levenswijze. Focus on Human werkt samen met De Alruin en Carre pour Travail; organisaties die ook op de Stadsboerderij werkzaam zijn. Meer informatie: www.focusonhuman.nl.

Klank en Welzijn organiseert klankschaalworkshops in het Voorhuis.

Vele bedrijven en andere groepen weten de weg naar het Voorhuis inmiddels te vinden. Er zijn kookworkshops en lessen gehouden, stichtingen en ondernemers vinden er een vergaderplek, er wordt yogales gegeven en personeel van Rabobank Almere hielp op hun jaarlijkse coöperatiedag mee met klussen.

 

Voor informatie over verhuur van de ruimtes kunt u contact opnemen met Tineke, 06 15 13 18 49.

VH1   VH2   VH3   VH4   VH5   VH6