Nieuws

Ook in het winterseizoen bent u voor uw verse biologische boodschappen van harte welkom op onze wekelijkse Boerenmarkt op erf Kemphaanpad.

De Almeerse Boerenmarkt is afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot de grootste, mooiste en gezelligste overdekte biologische markt van Nederland. Dus ook in wintertijd is het goed toeven!

Elke zaterdag vindt u er talloze biologische producten, van goedgekeurde vis tot en met brood uit de buurt, van worteltjes met smaak tot kip zonder bijsmaak, van vlees van blije koeien tot bloemen van onbespoten karakter. Wijn en olijven rechtstreeks van de biologische boer, versgebakken koek en honing van Almeerse Weelde, vruchtensappen uit de polder, (h)eerlijke kazen en vers gebrande noten maken het assortiment compleet.

Bezoek ook het gezellige marktcafé, waar u kunt genieten van koffie met huisgebakken appeltaart, een krantje en een goed gesprek. Een kijkje in de koeienstal, in de boomgaard of de kruidentuin van de Stadsboerderij maakt boodschappen doen op de Boerenmarkt voor iedereen een goed begin van het weekend.

Op de Almeerse Boerenmarkt wordt biologisch pas echt lekker…

Elke zaterdag van 9.30 -13 uur bij Stadsboerderij Almere, Kemphaanpad 14, 1358 AC Almere

Een overzicht van deelnemers vindt u op onze Boerenmarktpagina.