Nieuws

Theatergroep Suburbia speelt deze zomer de muziektheatervoorstelling Tom op de boerderij in samenwerking met het ensemble Black Pencil, bij ons in de stal op Erf Kemphaanpad.

Tom op de boerderij is voor het eerst in Nederland te zien.

De Frans-Canadese auteur Michel Marc Bouchard schreef Tom á la ferme in 2011, waarna zijn toneelstuk faam verwierf door de indrukwekkende verfilming van acteur en regisseur Xavier Dolan. Sindsdien is het toneelstuk wereldwijd meer dan vijfendertig keer vertaald en opgevoerd.

Nederlandse première

Voor de Nederlandse première tekent Chiara Tissen voor de vertaling, het ensemble Black Pencil voor de muziek en Albert Lubbers voor de regie. De rollen worden vertolkt door Johannes Wirix-Speetjens, Chiem Vreeken, Oda Spelbos en Dilan Yurdakul.

Compleet avondje uit

Zoals ieder jaar is de zomervoorstelling van Suburbia een complete avond uit op ons erf Kemphaanpad. Voorafgaand kunnen bezoekers een biologisch driegangendiner genieten, kennismaken met de Almeerse boer Tom of deelnemen aan een rumba-workshop.

Tom op de boerderij is te zien van 21 juni t/m 30 juli 2023. Try-outs 21, 22 en 23 juni. Première 24 juni. De kaartverkoop start op 1 maart. Meer meer informatie en tickets: theatergroepsuburbia.nl 

tom online 1235x520