Op zondag 30 augustus en op zondag 13 september vinden op Vliervelden evenementen plaats in het kader van het tweede Growing Music-festival. Growing Music is een voornamelijk akoestisch muziekfestival waarbij diverse muziekstijlen, professionele musici en publiek elkaar ontmoeten.

In verband met maatregelen rondom COVID-19 hebben we besloten dit jaar geen Oogstfeest te vieren. Hopelijk volgend jaar weer wel, met hernieuwde kracht en dubbele energie!

Wie tijdens het schoffelen van het bietenveld zijn ogen de kost geeft, die wordt beloond!

Ook tijdens de corona-crisis willen we de Boerenmarkt op zaterdagen door laten gaan, dus daar nemen we maatregelen voor.

Werkt u mee? Dan zorgen we samen voor een veilige Boerenmarkt. Bedankt!

Tips voor een extra veilige boerenmarkt:

Lieve Boerenmarktbezoekers, het was vandaag (28 maart) een fijne marktdag! Veel dank dat jullie weer zo geduldig, begripvol, vriendelijk, trouw en coöperatief waren. We zijn supertrots op onze marktklanten! Met afstand de besten! Dankjulliewel!

De integrale tekst van de Boerentroonrede 2020:

Ter ere van de Boerentroonrede 2020, die Tineke op woensdag 22 januari uitsprak bij de opening van de landelijke Bio-vakbeurs in Zwolle (de BioNext-beurs), maakte de organisatie van de beurs een kort promofilmpje over onze boerderij. Klik op de foto om het filmpje te bekijken.

Al ruim 15 jaar in Almere en sinds 5 jaar in de grote schuur op de Stadsboerderij: de Almeerse Boerenmarkt is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en gezelligste overdekte biologische markt van Nederland.

Down2Earth-Humus-Banner-180x150px-neon