Vanaf 25 juni spelen (en koken) ZUSJES VAN DIJK de kookvoorstelling 'De Gouden Tafel' bij ons op het erf. Tijdens een vijfgangendiner leeft u mee met de perikelen van een klein Italiaans familierestaurant en de bijzonder spannende avond die de kokende familie te wachten staat. Reserveer uw plaats aan tafel (op anderhalve meter van andere gasten) via de website van de zusjes van dijk.

Ook tijdens de corona-crisis willen we de Boerenmarkt op zaterdagen door laten gaan, dus daar nemen we maatregelen voor.

Werkt u mee? Dan zorgen we samen voor een veilige Boerenmarkt. Bedankt!

Tips voor een extra veilige boerenmarkt:

Lieve Boerenmarktbezoekers, het was vandaag (28 maart) een fijne marktdag! Veel dank dat jullie weer zo geduldig, begripvol, vriendelijk, trouw en coöperatief waren. We zijn supertrots op onze marktklanten! Met afstand de besten! Dankjulliewel!

De integrale tekst van de Boerentroonrede 2020:

Ter ere van de Boerentroonrede 2020, die Tineke op woensdag 22 januari uitsprak bij de opening van de landelijke Bio-vakbeurs in Zwolle (de BioNext-beurs), maakte de organisatie van de beurs een kort promofilmpje over onze boerderij. Klik op de foto om het filmpje te bekijken.

Al ruim 15 jaar in Almere en sinds 5 jaar in de grote schuur op de Stadsboerderij: de Almeerse Boerenmarkt is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en gezelligste overdekte biologische markt van Nederland.

Down2Earth-Humus-Banner-180x150px-neon